dissabte, 24 de març del 2018

Canal TV o RES! - Treball de síntesi - 3r d'ESO

Tots sabem la importància que tenen els mitjans de comunicació de massa alhora de transmetre l’actualitat per tal que aquesta arribi fàcilment a tothom i sigui entenedora. Estar ben informats ens ajuda a anar millor pel món, saber per què passen les coses i quines conseqüències poden tenir en les nostres vides com a individus i com a societat ens fa ser menys ignorants i, segurament, una mica més lliures.
El Treball de síntesi pels alumnes de 3r d'ESO proposa treballar l’actualitat des de molts àmbits, el més destacat és mitjançant l’elaboració d’un programa de TV. Però hi ha altres vies a través de les quals han entrat en el món de la informació i de l’actualitat: els alumnes han visitat les instal·lacions de la televisió i de la redacció del diari El Punt Avui. Una proposta interessant per entrar en contacte amb un mitjà de comunicació real i per agafar inspiració i donar embranzida al vostre programa.
Però encara hi ha més... han investigat un tema d’actualitat, per tant han fet cerca i anàlisi de la informació. També han realitzat una enquesta al voltant d’un tema que ha estat i és de màxim interès: la igualtat de gènere.
Però ja veieu que la setmana ha estat llarga i intensa i també han tingut l'ocasió de treballar aspectes culturals en el “Racó literari”, d’oci a la secció destinada a l’elaboració d’un llibret turístic en anglès ii també artístics amb el recorregut “Art al carrer”.


Clicant al següent enllaç veureu l'àlbum de fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.