dijous, 1 de febrer del 2018

Cantata UAP! 18 "Veritat o mentida". Alumnes de 1r d'ESO



Des de ja fa anys el Teatre Municipal de Girona acull l’UAP!, una cantata protagonitzada pels alumnes dels instituts de les comarques gironines.

L’UAP! es defineix com una cantata de caire solidari, interpretada pels alumnes dels centres de secundària, en què a través del cant es persegueix un objectiu ben ambiciós i lloable: la cançó com un instrument per fomentar la pau. Els beneficis de la cantata van destinats a Intermón Oxfam i Càrites.

Aquest any la UAP vol reflexionar sobre el que és veritat i mentida a través de la lectura del llibre George Orwel, 1984. Ela alumnes reflexionaran sobre qüestions com “el misteri de l'abundància, el control del poder econòmic del poble i dels ciutadans electes, els ajuts econòmics o si desapareixerà la moneda i tots els pagaments es faran per connexió electrònica”. El ministeri de la veritat ha d’escriure el verdader passat, el present i el futur.

Com cada any, els alumnes de 1r d'ESO han participat a la cantata i els alumnes de 2n els han anat a veure. Cliqueu a la fotografia per veure l'àlbum d'imatges.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.