dissabte, 19 de desembre del 2015

Recital Poètic 2015

El divendres 18 de desembre va tenir lloc el recital poètic que els alumnes d'ESO organitzen cada any, i que col.labora amb la Marató de TV3 per recaptar diners a favor de la diabetis i obesitat.


Com cada any, la posada en escena va ser molt original. El recital, encapçalat amb el títol “Tot esperant Alícia”, ens mostrava poesia, teatre i l'estrena del doblatge. Vam poder gaudir entre d'altres, de poemes de Miquel de Palol, Miquel Martí i Pol, Josep Carner, Mario Benedetti, Josep Pijoan i J. Salvat-Papasseit en català, castellà, anglès i francès, de fragments breus d'obres de teatre com Antaviana, Antígona, la Casa de Bernarda Alba, l'Auca del Senyor Esteve, The French Kings's Palace i Mar i Cel. I vam riure molt amb el doblatge de fragments de les pel.lícules "lo que el viento se llevó", "Con faldas y a lo loco", Casablanca y "La Vida es Bella".

No hi va faltar el vídeo de presentació d'en Guillem Gispert, un exalumne de l'escola i de moment un incondicional del recital, que va provocar admiració i més d'una rialla.




Aquestes són les fotografies de la vetllada realitzades entre d'altres pel Roc Artalejo, 
alumne de 2n d'ESO de l'escola. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.