divendres, 30 de gener del 2015

Exposició Human BODIES i el Museu del disseny: 3r d'ESO

Fa unes setmanes els alumnes de 3r ens vam alegrar molt en assabentar-nos que anàvem d'excursió el dia 29 de Gener. Però l’emoció no va quedar aquí. El millor va ser quan ens van explicar la planificació d’aquell dia: marxàvem cap a Barcelona a veure la tan coneguda exposició “Human Bodies” i al Museu del Disseny de Barcelona.

Des que vam iniciar la nostra aventura a la secundària ens van parlar molt bé d’aquesta exposició sobre el cos humà, i la veritat és que ens moríem de ganes d'anar-hi. Així que després de passar diversos anys i tornar a Barcelona, no ens la podíem perdre pas.


El nostre dia va començar a les 8 del matí i cap a les 10 ja hi érem a aquesta gran ciutat.
L'exposició començava a les 11, així que vam tenir una hora per esmorzar i passejar pel centre comercial Les Arenes, on trobem exposat el “Human Bodies”.


La nostra visita per l'exposició “Human Bodies” va ser impressionant. Ens van donar uns auriculars i un reproductor de música, i ens vam endinsar cap a l’interior del cos humà. Mentre observàvem les diferents sales i vitrines, podíem anar escoltant l’explicació del que veiem pels auriculars. La visita és impactant i impressionant. Ens va agradar molt a tots. Estem molt contents!


Quan va finalitzar la nostra experiència en l’exposició, corrents vam anar cap al
Museu del Disseny de Barcelona, ja que a la una havíem de ser-hi allà. En aquest museu vam poder aprendre quan es van dissenyar alguns productes, el perquè, la seva utilitat… També hi havia una sala molt interessant sobre l’evolució de la moda, plena de vestits, vitrines…


Un cop acabada aquesta segona visita, ja va ser hora d’anar a dinar i esperar fins que ens vinguessin a buscar per tornar cap a casa.


Per cert, us he dit, que també ens vam trobar amb un pallasso?

Maria Martil Beltrán
Alumna classe 3r d'ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.