divendres, 30 de gener del 2015

Excursió a Barcelona: 4t d'ESO


El passat dijous, 29 de gener, vam anar d'excursió tots els de 4t d'ESO a Barcelona.


Es tractava de visitar la Casa de Joan Maragall, un escriptor i poeta molt ben reconegut, i endinsar-nos després al Museu d'Història de Barcelona.


Vam arribar passades les 10h, i vam esmorzar a una plaça anomenada Molina. Allà ens hi vam estar fins que va ser l'hora d'endinsar-nos a la majestuosa i elegant; antiga propietat de Joan Maragall.

Finalitzada la visita, tots junts ens vam encaminar cap als ferrocarils de Catalunya per baixar fins al centre. 
Cap a les 12:30h, havent deixat el metro, ens vam introduir pels carrerons del centre de Barcelona fins a arribar a la plaça Sant Jaume. El Jordi i el Ramon, ens deixaren una hora i mitja ben bona per dinar, fer la gincana i visitar el que volguéssim; acordant l'hora amb exactitud i les típiques, i necessàries xerrades de no visitar solitàriament cap lloc.


Quan ens tornàrem a reunir tots, vam anar cap al Museu d'Història de Barcelona, on vam estar dues hores. El nostre professor d'Història, el Jordi, feia temps que volia anar-hi perquè ens quedés clar, tot el que estem estudiant, mitjançant minucioses còpies que ens deixarien impressionats més endavant.


I després de tot això, vam tornar cap a casa, on a més d'un que conec li feien mal les cames i l'esquena d'estat tant de temps drets. Deu ser cosa de l'edat
Clàudia Corona
Alumna de 4t d'ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.