dissabte, 13 de desembre del 2014

Recital Poètic

El divendres 12 de desembre va tenir lloc el recital poètic que els alumnes d'ESO organitzen cada any, i que col.labora amb la Marató de TV3 per recaptar diners a favor de les malalties del cor.
Aquest cop la posada en escena va ser molt original. El recital, encapçalat amb el títol “Assalt Poètic”, imitava un ring de boxa dins del qual s'enfrontaven textos de temàtiques oposades: guerra-pau, amor-desamor, comèdia-tragèdia, dia-nit, etc. A diferència també d'altres edicions, els presentadors de l'acte van ser dos alumnes de 4t d'ESO que es van posar el públic a la butxaca amb les seves habilitats i els seus tocs d'humor. 


També hi van participar pares i mares, i van llegir textos relacionats amb el cor ja que era el tema de la Marató d'aquest any.
No hi va faltar el vídeo de presentació d'en Guillem Gispert, un exalumne de l'escola i de moment un incondicional del recital, que va provocar admiració i més d'una rialla.



Aquestes són les fotografies de la vetllada realitzades pel Roc Artalejo, alumne de 1r d'ESO de l'escola.


Creiem que va ser un èxit en tots els sentits: la gent s'ho va passar molt bé, les impressions van ser molt positives i la recaptació també ho va ser. I el més important, els alumnes que hi van participar van viure una experiència interessant i engrescadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.